Parterapi

Parterapi i Nordsjælland

Ønsker I et mere bevidst parforhold med plads til personlig vækst og udfordringer?
Har I brug for at finde gnisten igen og at genfinde kærligheden og styrken jeres parforhold?
Vil I gerne ændre på uoverskuelige daglige rutiner?
Er der opstået en pludselig krise, f.eks. på grund af utroskab?
Vil I gerne lære at undgå misforståelser og en atmosfære af ’usagte ting’ og i stedet at kommunikere på en ordentlig måde?
Vil I gerne finde jeres fælles visioner og genvinde trygheden i parforholdet?
Eller har I brug for at finde motivationen til at arbejde med problemerne?

Modsætninger i parforhold

Er du udfordret i dit parforhold, fordi du er faldet for din diametrale modsætning?

Parforholdet kan blive velfungerende, selv om vores partner er vores modsætning, hvis vi erkender, at det er sådan, det er. Hvis vi giver hinanden plads og undgår at opsætte begrænsninger, men stadig holder fast i egne værdier og interesser, er det muligt med gensidig respekt at få forholdet til at lykkes.

Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvordan, og så kan man få hjælp hos en uddannet parterapeut.

Du kan læse mere om dette i ugebladet Søndag nr. 41 2017 eller under fanen Nyt fra pressen. Du kan også ringe på 26 20 46 94 og høre, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Nærhed og intimitet i parforholdet

Vi længes efter nærhed og intimitet i vores parforhold, men de fleste af os ved ikke, hvordan vi får det, da vi ikke har lært og oplevet det i vores egen familie. Vi er også udfordret i hverdagen, hvor vi ofte lader os forstyrre og stresse (ikke at forveksle med travlhed), og det gør også, at vi har sværere ved at få den kontakt, der er nødvendig, og som er med til at skabe tryghed.

For at ændre vores mønstre har vi brug for sikkerhed og tryghed, så vi sammen kan forme det parforhold, vi længes efter og ønsker os.

Det er vigtigt, at I under samtalerne føler jer forstået og mødt på en måde, der er rigtig for jer, og derfor kan den første parterapi samtale begynde med en halv times gratis rådgivning, så vi kan se hinanden an, inden selve parterapiforløbet.

KONTAKT MIG FOR AT BESTILLE JERES FØRSTE RÅDGIVNINGSSAMTALE MED GRATIS INTRO RING 26 20 46 94 eller brug ONLINE BOOKING

Jeres terapeut

Jeg hedder Anne-Dorthe Davidsen og er født i 1948. Siden 1998 har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut, og jeg er MPF (medlem af Dansk Psykoterapeut Forening). I alle årene har jeg arbejdet med individuel terapi, parterapi og gruppeterapi.