Hypnoterapi

Hypnoterapi

Få ændret gamle mønstre med hypnoterapi

Hypnose er en tilstand, hvor vi befinder os på et dybere bevidsthedsniveau, hvor fokus er indsnævret, og vi er mere modtagelige for forslag til forandring. Det er faktisk en almindelig tilstand, som vi glider ind og ud af flere gange om dagen, f.eks. når vi ikke kan huske, hvordan vi kom fra et sted til et andet, og når vi dagdrømmer.

I hypnosen bestemmer du selv, om du vil være i tilstanden, for ingen kan hypnotiseres imod deres egen vilje.

I realiteten er al hypnose selvhypnose, det vil sige, at du inden i dig selv opdager og erkender tidligere eller glemte oplevelser. Gør du det, vil du efterfølgende kunne ændre de overbevisninger og mønstre, som forhindrer dig i at opnå alt det, som du gerne vil.

Jeg er uddannet hypnoterapeut, og jeg hjælper dig med min viden og ekspertise til at opnå de mål, som du har sat dig. Hypnosen er et samarbejde mellem dig og mig som terapeuten.

Hypnose er korttidsterapi

Når du giver dig selv lov til at slappe helt af under hypnosen, bliver det nemmere at opnå de forandringer, du ønsker dig. Mange vil allerede efter første gang mærke forandringer, mens andre vil opleve, at der skal flere gange til for at nå målet. Det er min erfaring, at der ofte skal 2-5 behandlinger til for at opnå et godt resultat.

Hypnoseterapi kan med stor fordel bruges i kombination med individuel psykoterapi, parterapi og coaching.

KONTAKT MIG FOR BESTILLING AF HYPNOTERAPI

RING 26204694 eller brug ONLINE BOOKING

Jeg er uddannet hypnoterapeut, og jeg hjælper dig med min viden og ekspertise til at opnå de mål, som du har sat dig. Hypnosen er et samarbejde mellem dig og mig som terapeuten.

Vil du vide mere om hypnose

Ønsker du at vide mere om hypnose, kan du læse mere om hypnoterapi på denne hjemmeside:

Individuel terapi

Hypnoterapi kan med stor fordel suppleres med individuel psykoterapi. For at læse mere om individuel terapi kan du læse mere her