EFT

EFT - Emotions Fokuseret Terapi

Vi har brug for hinanden i vores forhold, og vi skal helst have en tryg base, hvorfra vi kan styrke hinanden og også blive styrket som selvstændige individer.

I parterapi kan man bruge en bestemt terapiform, der hedder EFT, hvilket står for Emotions Fokuseret Terapi. Der er tale om en struktureret og empirisk valideret metode, som er baseret på Sue Johnsons indsigt, mange års videnskabelige studier og kliniske erfaring. Sue Johnson er doktor og professor i psykologi og psykiatri ved Universitetet i Ottawa i Canada. Hun startede sit virke i 1980’erne sammen med Dr. Les Greenberg, og hun har siden videreudviklet metoden.

Tilknytning, relation og kærlighed

EFT tager sit udgangspunkt i kærlighed, relationer og tilknytning imellem voksne. Terapiformen fokuserer på at støtte et par i deres bestræbelser på at ændre deres samspil; den reparerer og opbygger de kærlige bånd imellem dem og styrker samhørigheden, så de får en tryg tilknytning til hinanden, og der opstår mere kærlighed samt en større indsigt og intimitet mellem dem.

Skab nye mønstre og vaner i parforholdet

Terapien foregår i dialog og samarbejde mellem jer som par og mig, jeres parterapeut. Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende situation og den følelsesmæssige tilknytning, som I har. Jeg guider jer igennem en proces, hvor I kommer dybere ned i de grundlæggende problemer og identificerer de problemer, der ligger bag de negative mønstre, som skaber konflikter og afstand i jeres parforhold. Derefter begynder arbejdet med at skabe nye og positive mønstre og vaner i parforholdet.

Det er vigtigt, at I under samtalerne føler jer forstået og mødt på en måde, der er rigtig for jer, og derfor begynder den første samtale med en halv times gratis rådgivning, så vi kan se hinanden an, inden selve rådgivningssamtalen, som varer 1 time.

KONTAKT MIG FOR BESTILLING AF JERES FØRSTE RÅDGIVNINGSSAMTALE MED GRATIS INTRO – RING 26204694 eller brug ONLINE BOOKING

Jeg har klinik  i Hørsholm, Nordsjælland

Jeres terapeut

Jeg hedder Anne-Dorthe Davidsen og er født i 1948. Siden 1998 har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut, og jeg er MPF (medlem af Dansk Psykoterapeut Forening). I alle årene har jeg arbejdet med individuel terapi, parterapi og gruppeterapi.